Garagehouders

Garagehouders

Een ongeluk in uw bedrijfstak kan al snel in de papieren lopen. Schade aan een dure auto of ingrijpend persoonlijk letsel heeft grote financiële gevolgen. Aan u de taak om de relatie met uw klanten en medewerkers goed te houden en te zorgen dat het werk gewoon doorgaat. BSB Verzekeringen ondersteunt u graag door als ondernemers onder elkaar met u mee te denken door een aantrekkelijk verzekeringspakket speciaal voor garagebedrijven op maat aan te bieden. Dat bestaat standaard uit de Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en de Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten. U kunt daarnaast kiezen uit aanvullende verzekeringen. 

 

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING MOTORRIJTUIGEN
Wanneer één van uw medewerkers een testritje maakt met een zojuist gerepareerde auto is het natuurlijk nooit uit te sluiten dat hij onderweg een aanrijding krijgt. Met als gevolg dat u voor de kosten moet opdraaien. De Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen vergoedt schade die is veroorzaakt met of door een motorrijtuig. Dit geldt voor motorrijtuigen van uw garagebedrijf zelf én van uw klanten. De schade aan de auto van klanten valt onder een andere rubriek. 


AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING VOOR BEDRIJVEN
De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt de aansprakelijkheid van uw bedrijf voor schade aan personen en zaken van derden. Schade veroorzaakt door:

  • u en uw werknemers;
  • huisgenoten, familieleden (tijdens werkzaamheden voor het garagebedrijf) en derden;
  • bedrijfsgebouwen.
     

CASCOVERZEKERING VOOR SCHADE MOTORRIJTUIGEN VAN KLANTEN
Uw personeel besteedt de grootste zorg aan elk voertuig dat de garage wordt binnengebracht. Maar er kan natuurlijk altijd iets fout gaan. Met schade aan het voertuig van uw klant tot gevolg. De Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten vergoedt zulke schade die ontstaat tijdens werkzaamheden in uw bedrijf. Ongeacht of u de veroorzaker bent, uw werknemers, uw meewerkende huisgenoten of familieleden. 

 

CASCOVERZEKERING VOOR EIGEN MOTORRIJTUIGEN
Naast de standaard Cascoverzekering voor schade aan motorrijtuigen van klanten, is er ook een Cascoverzekering voor uw eigen motorrijtuigen en uw handelsvoorraad. Deze vergoedt schade aan uw eigen motorrijtuigen en handels- voorraad, veroorzaakt door:

  • uzelf;
  • uw vennoten, firmanten en bestuurders;
  • echtgenoten van de bovengenoemde personen;
  • uw werknemers, als u ze toestemming heeft gegeven
  • om het motorvoertuig te gebruiken. 

 

CONTACT

Laat u verrassen door onze persoonlijke manier van werken. 
Neem de proef op de som en maak snel en vrijblijvend een afspraak. 

Bel   046-4230231

Mail bedrijven@bsbverzekeringen.nl

 

DOWNLOAD

Download de brochure Garageverzekeringen op Maat

Download onze gratis app

Lees hier alles over onze app ...

Acties

Momenteel hebben wij geen actie