Producten en diensten

BSB verzekeringen is al meer dan 25 jaar een begrip voor verschillende diensten. Denk aan assurantiën, hypotheken en pensioenen; bij BSB verzekeringen kunt u op één adres terecht met al uw vragen. Wij staan garant voor service, vakkennis en vertrouwen. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende diensten.

Omdat wij met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars samenwerken, hebben wij de mogelijkheid om de meest geschikte verzekering voor uw persoonlijke situatie aan te bieden

Zorgverzekeringen

BSB Verzekeringen biedt u de mogelijkheid om uw zorgverzekering onder te brengen bij diverse zorgverzekeraars.
U als particuliere klant kunt middels onze online tool 9 zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en afsluiten. Daarnaast kunt u bij enkele verzekeraars profiteren van de geboden collectiviteitskortingen.

Ga naar de zorgmodule

Bent u ZZP’er of DGA neem dan contact op met BSB Verzekeringen en bespreek uw mogelijkheden.

Hypotheken

Een passende financiering voor uw droomhuis? Ook daarbij kan BSB u helpen. Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden. Daarom is het zo belangrijk dat u zich goed laat informeren en een hypotheek afsluit die bij uw huidige én toekomstige situatie past.

Particuliere verzekeringen

Voor bijna alle situaties is er wel een passende verzekering. Enkelen zijn verplicht, maar de meeste kunt u gelukkig zelf kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze die het beste past bij uw situatie.

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wilt u alles op het gebied van verzekeringen op orde hebben. Voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Wij bieden een persoonlijke dienstverlening waarbij wij uw belangen combineren met een goede service voor uw medewerkers.

Brochures

Documenten