Onze missie

  • BSB gelooft in de kracht, creativiteit en processing van een volmachtbedrijf & adviesbedrijf, waarbij het team en de klant centraal staan. Met oprechte interesse zetten wij onze expertise in voor meer inzicht en zekerheid
  • Middels goede voorwaarden en tarieven – ondersteunt met marketing – kunnen de relaties van BSB met een goed gevoel en goede uitgangspunten de toekomst in

Onze visie

  • Elke dag groots presteren, lef tonen en elkaar op scherp durven zetten
  • Permanente kostenbewaking en efficiencyslagen maken

Onze kernwaarden

Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en het goede contact met onze relaties. Ons motto is ook niet voor niets: Een onbezorgd leven met de juiste zekerheden. Waarmee onderscheidt BSB zich van andere kantoren?

Persoonlijk contact

 

Betrokkenheid

 

24/7 service

 

Kwaliteit

 

Transparant

 

Omdat ons werkgebied zich concentreert in Limburg spreken wij letterlijk en figuurlijk de taal van onze relaties. U kunt met vragen of opmerkingen altijd terecht bij uw persoonlijk aanspreekpunt en de deur van ons kantoor staat altijd open!

Wij luisteren naar uw wensen, geven hierna een heldere uitleg over onze mogelijkheden en komen daarmee tot een advies op maat voor uw persoonlijke situatie.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in geval van schade, calamiteiten of andere vragen.


Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Onze medewerkers en dienstverlening voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Voordat wij aan een opdracht beginnen, geven wij u een indicatie van zowel de inhoud van de dienstverlening, alsook de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Onze adviseurs


Receptie

Yasmine Carpentier


Adviseur particulieren / hypotheken

Guiseppe Noteborn
Dominique Savelkoul
Chris Cremers
Ron de Groot
Angelique Goffin
Maurice Doré
 

Adviseur bedrijven

Vera van Luijk
Hans Baggen
Ron Bakkers
Mike Aretz
Eric Bisschops
Petra Geraets
Roy Gijsen
 

Receptioniste

Yasmine Carpentier

Adviseur Particulier

Guiseppe Noteborn

Na enkele jaren bij een bank gewerkt te hebben wilde ik meer kennis vergaren en dichter bij de mensen staan waar ik advies aan geef. Bij BSB was hier een mogelijkheid voor, een leuk bedrijf waar mensen goed advies krijgen. Mijn werkgebied is voornamelijk Maastricht, ik werk dan ook veel vanuit thuis in Maastricht zodat ik dicht bij mijn relaties in de buurt ben. Goed en duidelijk advies vind ik zeer belangrijk. Wanneer ik bij mijn relaties in de particuliere of zakelijke sfeer ben langs geweest weten zij waar ze voor verzekerd zijn en waarom. Als ik weg ga en het was voor u niet duidelijk dan vind ik dat ik het niet goed gedaan heb. Mijn motto is u te adviseren zoals ik mijzelf in uw positie zou verzekeren.

Adviseur Particulier / Hypotheken

Dominique Savelkoul

Adviseur Particulier / Hypotheken

Chris Cremers

Met mijn kennis, ervaring en enthousiasme probeer ik mensen te adviseren, waar nodig te ontzorgen, op een manier zoals ik dat zelf ook zou graag willen ervaren. Iedere klant en iedere situatie is uniek en mede daardoor is geen enkele werkdag voor mij hetzelfde. Mijn motto is dan ook : Een nieuwe dag, nieuwe uitdagingen!

Adviseur Particulier / Hypotheken

Ron de Groot

Adviseur particulieren / hypotheken

Angelique Goffin

Adviseur Particulier

Maurice Doré

Adviseur binnendienst bedrijven

Vera van Luijk

Met veel plezier help ik ondernemers met hun verzekeringsvraagstukken. Ik ga hierbij voor eerlijk en grondig advies.

Adviseur verzuim en inkomen

Hans Baggen

Adviseur Particulier / Bedrijven

Ron Bakkers

Vertrouwen, eerlijk en recht door zee zijn de woorden die bij mij passen. Ben 32 jaar getrouwd, en vader van 1 dochter In mijn vrijetijd ben ik graag bezig met mijn koivijver, mountainbiken, formule 1 kijken of motorrijden.

Adviseur Bedrijven

Mike Aretz

Adviseur Particulier / Bedrijven

Eric Bisschops

Adviseur Bedrijven

Petra Geraets

Adviseur Bedrijven

Roy Gijsen