Onze missie

  • BSB gelooft in de kracht, creativiteit en processing van een volmachtbedrijf & adviesbedrijf, waarbij het team en de klant centraal staan. Met oprechte interesse zetten wij onze expertise in voor meer inzicht en zekerheid
  • Middels goede voorwaarden en tarieven – ondersteunt met marketing – kunnen de relaties van BSB met een goed gevoel en goede uitgangspunten de toekomst in

Onze visie

  • Elke dag groots presteren, lef tonen en elkaar op scherp durven zetten
  • Permanente kostenbewaking en efficiencyslagen maken

Onze kernwaarden

Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en het goede contact met onze relaties. Ons motto is ook niet voor niets: Een onbezorgd leven met de juiste zekerheden. Waarmee onderscheidt BSB zich van andere kantoren?

Persoonlijk contact

 

Betrokkenheid

 

24/7 service

 

Kwaliteit

 

Transparant

 

Omdat ons werkgebied zich concentreert in Limburg spreken wij letterlijk en figuurlijk de taal van onze relaties. U kunt met vragen of opmerkingen altijd terecht bij uw persoonlijk aanspreekpunt en de deur van ons kantoor staat altijd open!

Wij luisteren naar uw wensen, geven hierna een heldere uitleg over onze mogelijkheden en komen daarmee tot een advies op maat voor uw persoonlijke situatie.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in geval van schade, calamiteiten of andere vragen.


Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Onze medewerkers en dienstverlening voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Voordat wij aan een opdracht beginnen, geven wij u een indicatie van zowel de inhoud van de dienstverlening, alsook de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Onze adviseurs


Receptie

Yasmine Carpentier


Adviseur particulieren / hypotheken

Guiseppe Noteborn
Dominique Savelkoul
Chris Cremers
Ron de Groot
Angelique Goffin
Maurice Doré
 

Adviseur bedrijven

Vera van Luijk
Hans Baggen
Ron Bakkers
Mike Aretz
Eric Bisschops
Petra Geraets
Roy Gijsen